DE ES ES FR HU IT EN SB

Willkommen bei Celman Werbe-Zahlteller

Adverteren met Format

Celman Cash Trays staat voor meer dan 25 jaar ervaring en succes in het spuitgieten van kunststof producten, glas, aluminium en melamine reclame cash trays. Onze nieuwste producten omvatten LCD Cash Trays met 7 of 10 inch LCD displays. Deze maken het mogelijk om een volledige advertentie van uw product te presenteren        (audio en visueel).

Zahlteller

Ons aanbod omvat cash trays met LED-backlight. Deze Cash Trays vestigen de aandacht op de reclame geplaatst in de Cash Tray. De meeste van onze cash trays kunnen worden uitgerust met back light, bewegingssensor en luidspreker. Dit soort Cash Trays reageren op beweging door te flikkeren en door het afspelen van elk geluid dat u bestelt heeft. De Cash Tray is het ideale reclame middel voor in de verkoop zoals in winkels, kiosken,slijterij en ga zo maar door. In ons aanbod vindt u ook eenvoudige Cash Trays gemaakt van kunststof, glas, aluminium en melamine.

Celman Cash Tray is niet alleen een spuitgieter, maar ook een ontwerp en constructie bureau, werkplaats, glasverwerker, drukkerij en logistiek centrum. Celman Cash Tray heeft meer dan 150 gekwalificeerde medewerkers die klaar staan om zelfs de meest complexe opdrachten met gedetailleerde elementen te realiseren en te produceren. Ons brede assortiment omvat meer dan 200 Cash Trays die intern ontworpen zijn en enkele tientallen die ontworpen zijn door onze cliënten.

Zahlteller

Wij bieden onze klanten hulp en advies gedurende het gehele productieproces aan, te beginnen met het concept, het ontwerp, modellering, vakmanschap, productie, montage van elementen en transport. Wij volgen de nieuwste trends, zowel in reclame en productie.
De vooraf ingestelde targets op de markt en de enorme omvang van het bedrijf zijn een teken van ervaring en uitgebreide kennis van de eigenaren en medewerkers van Celman Cash Trays. Vanaf de eerste dag van ons bedrijf, is het ons doel om een kwaliteit en dienstverlening aan te bieden die zelfs de meest veeleisende klant tevredenheid zal bieden.


    Zahlteller            Zahlteller           Zahlteller

 

Samples

 
 
 
<
>
1 / 34

Catalogus

Individueller Zahlteller

Dienbladen

Mediathek

 
 

Polygrafiezentrum Celman, Schlegelstr. 16, 71229 Leonberg |Copyright 2010 by Polygrafiezentrum Celman und Pixelkom